Наука та технології штучного інтелекту в оцінці талантів об’єднуються!

Наука та технології штучного інтелекту в оцінці талантів об’єднуються!

Дорогі друзі, з радістю поділимося з вами черговим постом від Енді Бредшоу, генерального менеджера SHL, який він написав для SHL.com в кінці травня. У своєму пості він розповідає про технології штучного інтелекту, який вже зараз впроваджується нашою компанією.


Ласкаво просимо в травневий випуск мого блогу! У цьому місяці я хотів би поговорити про штучний інтелект (Artificial Intelligence AI) і конкретно про АІ в оцінці талантів. Ми, співробітники SHL, вважаємо, що у технологій АІ існує величезний потенціал, але важливо пам’ятати  про його етичне використання.

На цьому тижні ми випустили інформаційний документ для наших клієнтів, в якому розглядаються 6 областей АІ. SHL має величезну експертизу в цьому питанні, займаючись понад 40 років оцінкою талантів. Нещодавно ми придбали Aspiring Mind - компанію, яка 10 років інвестувала в технологію штучного інтелекту, і доводила високий рівень надійності й валідності власних технологій.

Тепер у нас є поєднання фундаментальності й надійності наукового підходу, який завжди використовувала SHL, і надійність їх технологій штучного інтелекту, що вагомо посилює наші продукти.

Ми віримо, що це допоможе бізнесу приймати кращі рішення щодо кандидатів та співробітників, реалізовуючи оцінку етичним і прозорим способом.

Дозвольте мені привести вам приклад того, як технології AI вбудовані в продукти SHL. Ми маємо неймовірний продукт, який вирішує глобальну недостачу експертизи в області кодування та технологій у всьому світі на фоні реальної боротьби за цей талант.

Ми вбудували АІ в оцінку кодування таким чином, що він відстежує процес створення коду по мірі написання його  кандидатом, замість того, щоб просто чекати, поки кандидат складе код і зробить невелику помилку, яка може означати провал або успіх. Таким чином, хороші кандидати можуть бути оцінені ще в ході виконання завдань, і через процес відбору тепер може проходити на 50% більше кандидатів, що є фантастичним результатом.

Ми також бачимо чудові можливості використання АІ в області управління талантами, і найближчими місяцями від нас буде ще більше нових продуктів.

Детально познайомитися про прозорість та етичності використання АІ ви можете в нашому інформаційному бюлетені для клієнта.

В червні місяці ми анонсували велику інформаційну компанію для наших клієнтів щодо технологій найму на  позиції у сфері ІТ, щоб компанії могли їх використовувати  максимально ефективно.

Слідкуйте за блогами й інформаційними бюлетенями, також ми дамо можливість пройти демоверсії деяких продуктів.

З нетерпінням чекаємо нашого «tech hiring week», і я з нетерпінням чекаю нової зустрічі з вами в наступному місяці.

Оригінал статті й відео англійською мовою доступні на сайті www.shl.com.

Слiдкуйте за новинами та подiями HR-спiлноти!